پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00023:02 - 1403/02/02

حضور بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده از روستاهای کشور در کردر رضوی/ اهالی روستا به استقبال میهمانان رفتند

کارگر آنلاین | دبیر جشنواره ملی آسمان هشتم گفت: این جشنواره هجده سال به شکل استانی و شش سال در سراسر کشور و از همه‌ی روستاها برگزار شده است. شکل‌گیری این جشنواره به شکل کشوری از روستای کردر رضوی منجر به حضور بیش از ۲۰۰ نفر از روستاهای سراسر کشور شد.

به گزارش کارگر آنلاین ، ابراهیم زاکری دبیر جشنواره ملی آسمان هشتم، در گفت‌وگو با سراج24 در آستانه افتتاحیه این رویداد به تشریح و معرفی آن پرداخت و گفت: جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در سال ۱۳۸۶ از روستای کردر آغاز شد. در این جشنواره نوجوانان، جوانان و اهالی محترم و بزرگوار روستای کردر حضور داشتند. این جشنواره از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ در پنج دوره ادامه پیدا کرد و هر سال بالغ بر ۲۰۰۰ الی ۲۵۰۰ نفر در آن شرکت کردند.

حضور بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده از روستاهای کشور در کردر رضوی/ اهالی روستا به استقبال میهمانان رفتند

وی در ادامه توضیح داد: در این جشنواره ۲۶ رشته از مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی برگزار شد و باتوجه به استقبال خوب از جشنواره و حاکمیت معنویت خاصی در آن، به واسطه نام مبارک امام رضا(ع) بر آن، مورد توجه مسئولان قرار گرفت. مسئولان تهران در بخش کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز به معنویت امام رضایی(ع) این جشنواره اشاره کردند و خواستند تا نام روستا به نام مبارک امام رضا(ع) مزین شود.

دبیر جشنواره ملی آسمان هشتم اضافه کرد: در نتیجه سال ۱۳۹۰ روستای کردر به «کردر رضوی» تغییر نام داد. در همین سال وقتی دیدند این جشنواره با مدیریت خوب و برنامه‌ریزی دقیق و همچنین استقبال از آن پیش می‌رود و از طرفی منجر به کشف استعدادها و ظرفیت‌ها شده است، پیشنهاد برگزاری جشنواره در سطح ملی را مطرح کردند.

زاکری اذعان داشت: در این پیشنهاد آمده بود که به علت ظرفیت بالای این جشنواره می‌توان آن را به شکل کشوری برگزار کرد و آن را به دیگر روستاها تعمیم داد. این پیشنهاد مصوب شد و سال ۱۳۹۱ جشنواره سرود رضوی ویژه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزار شد.

وی افزود: این جشنواره هجده سال به شکل استانی و شش سال در سراسر کشور و از همه‌ی روستاها برگزار شده است. شکل‌گیری این جشنواره به شکل کشوری از روستای کردر رضوی منجر به حضور بیش از ۲۰۰ نفر از روستاهای سراسر کشور شد.


دبیر جشنواره ملی آسمان هشتم تصریح کرد: این جشنواره در دو رده سنی زیر ۱۵ سال و بالای ۱۵ سال شرکت‌کننده داشت. در روستا خبری از هتل، مهمانسرا و رستوران نیست. مردم روستا خود پای کار آمدند و کلید محل سکونت خود را به شکل داوطلبانه تحویل دبیرخانه دادند تا در اختیار مهمانان از سراسر کشور قرار بگیرد.

وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان از سراسر کشور در خانه‌های مردمی به عنوان مهمانسرای امام رضا(ع) اسکان داده شدند.

زاکری مطرح کرد: بعد از پذیرش و ورود افراد و گروه‌های مختلف به روستا، مردم در ورودی‌ها جمع می‌شدند و به استقبال ایشان می‌رفتند. ما برای ورود مهمان‌هایمان، مراسم ویژه‌ای در نظر گرفته بودیم.

گروه‌های فرهنگی و هنری، حکم زائران آقا امام رضا(ع) و خادمان فرهنگی ایشان را داشتند و در این جشنواره همزمان با ورود این گروه‌ها و به رسم مهمان‌نوازی و تبعیت از آداب و رسوم مذهبی‌مان، سایر رسم و رسوم‌ها از جمله چاوشی‌خوانی، دود کردن اسپند و نذر قربانی را اجرا کردیم.

مدیر کانون فرهنگی هنری امام المنتظر(عج) روستای کردر رضوی به بخش‌های مختلف این جشنواره اشاره و بیان کرد: در ابتدای جشنواره افتتاحیه، پس از آن مسابقات و در نهایت مراسم اختتامیه با حضور مسئولین و اهدای جوایز به نفرات برتر برگزار می‌شود.

زاکری خاطر نشان کرد: در نظر داریم برای هر گروهی که از روستاهای مختلف به کردر رضوی سفر می‌کنند، یک یا دو نفر مهماندار قرار دهیم که ایشان را از بدو آغاز حرکت، راهنمایی و همراهی کنند.

دبیر جشنواره ملی آسمان هشتم درباره‌ی دیگر اقدامات صورت‌گرفته در روزهای برگزاری این جشنواره توسط اهالی روستای کردر رضوی گفت: خانم‌ها و بانوان روستا در چند روز اقدام به پخت کلوچه و شیرینی محلی کردند تا مهمانان هم پذیرایی شوند و هم از روستا سوغاتی داشته باشند. تهیه و طبخ غذاهای محلی و پذیرایی از مهمانان با سایر سوغاتی‌های روستا از برنامه‌های دیگر طی این جشنواره است.

 

منبع: سراج24

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران